Solbehandling

Solcenteret i Borgergade 17E har 4 kabiner med 4 forskellige solarier. Du kan finde information om de forskellige solarier længere nede på siden, så du kan vælge det solarie, der passer bedst til dit behov.

Hvis du tager sol med omtanke og undgår forbrændinger og for hyppig solbadning, vil din hud og krop få gavn af de ultraviolette stråler af typen UVB. Disse stråler får din krop til at danne det vigtige D3-vitamin. Kroppen bruger D3-vitaminet som byggesten i knogler og tænder og er nødvendigt for, at din krop kan omsætte kalcium og fosfat. Du kan læse meget mere på Dansk Solarieforenings hjemmeside.

Tag sol med omtanke. Du kan tjekke din hudtype og den anbefalede soltid i solcenteret. Bemærk, at soltiden også afhænger af solariets styrke.

Det er altid muligt at opnå rabat, når du tager sol. Læs mere om vores rabatter og tilbud.

Ergoline 500 Classic
Denne sol har 160 w rør. Minimum tid i denne sol er 6 minutter og max er 18 minutter. Den koster 25 kr. for 6 minutter.
Ergoline 800 Excellence
Denne sol har ligesom Ergoline 500 Classic og Ergoline 600 Avantgarde 160 w rør. Solen er større end 500 Classic og har aircondition. Den kan derfor være mere behagelig at ligge i, da der er mere luft omkring kroppen og bedre afkøling. Minimum tid er 6 min. og max 18 min. Det koster 30 kr. for 6 minutter.

Ergoline 600 Avantgarde
Denne sol er manges favorit. Den har 160 w rør og aircondition og en ergonomisk liggeplade, der gør det behageligt, at tage sol. Minimum tid er 6 min. og max 18 min. Den koster 30 kr. for 6 minutter.
Ergoline Open Sun 450
Dette er vores åbne solarie, der i ansigtregionen immiterer solens stråler. UVB strålerne reflekteres og sendes til ansigtet og giver en naturlig solbruning. Da solen er åben i ansigtregionen er den ideel for dig, der kan lide at have luft omkring dig. Denne sol har 100 w rør og er derfor blidere end de andre solarier. Minimum tid er 7 min. og max tid 21 min. Den koster 15 kr. for 7 min.